Categories: Aktualitete

Në Kosovë e pi një kafe 50 cent rri dy orë në kafe, në Gjermani e pi 2 euro, të përze pronari nëse se pi dytën!

Bizne smeni Ramiz Kelmendi në A T V de klaroi se në Kosovë bë h e t jet ë më e mirë sesa në Gjermani.

Advertisement

Sipas Ke lmendit edhe më r gi m ta r ë t tanë që je to j në në Gjermani, kur vi j n ë në Koso vë e shi j ojnë je tën shumë më mirë.

“Shumica e të ri nj v e me n do j në se në Gjer mani je to h et, ata gjermanët e kanë një je të ja sh të za ko ni sh t të mirë. Ju e dini që ne në Kosovë, jemi shumë më të pa s u r se ata në Gjermani . Je t ë n që e bë j më ne në Ko sovë, ata në Gjermani as që e sh o h i n në ën d ë rr

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

2 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

2 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

6 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

6 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

6 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

6 hours ago