Categories: Aktualitete

Ne mesin e 2200 shqiptareve pse pres.identi serb te liroi ty o Albin?!

Daut Haradinaj nuk ka te ndalur, me ‘god.itjen’ e fundit ndaj Albin Kurtit ja thote troc ne sy pa u tre.mbur fare – Ne mesin e 2 mije e 200 shqiptareve pse pres.identi serb te liroi ty?!

Advertisement

Haradinaj: Le gji,time të pyetet Kurti pse u lir,ua nga Preside nti i Serbisë në mesin e 2 mijë e 200 shqiptareve.Kandi dati për kr.yetar të Prishtinës nga ra,dhët e Ale.ancës për Ardhmëri të Kosovës, Daut Haradinaj, ka thën,ë se është le gji,tim,e të pyetet se përse Albin Kurti u li rua nga Presid enti i Serbisë në mesin e 2 mijë e 200 shqiptareve.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

26 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

28 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

29 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

30 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

31 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago