Categories: Aktualitete

“Në vitin 2023 Turqia ka të drejte të kthejë Pe.randorisë Os.mane dhe të ketë Khali.fa.tin e gjithë muslim.anëve!”

Per disa qe nuk e dine Tr ak ta ti n e Lozanos qe eshte fi rmosur ne 30 Ja nar 1923. Po ja shpj egoj pak me po shte.

Advertisement

Por f0 rcimi I Turqise dhe pe rfu n di mi I Tr aktatit te Lozanos ne 2023 eshte shum mire per te gjithe my slimanet e botes por akoma me mire eshte per Kosovaret akoma me mire per Çamet per Malazezet dhe akoma me mire per Boshnjaket.Sepse Turqia ne 2023 I drejtohet Serbise qe te I ja pi token qe ja ka zap.tu.ar Kosoves dhe te dem.shperbIeje Kosovaret per m asak ren qe kan kr ijuar. Sepse Turqia ne 2023 I drejtohet greqise qe te ktheje Camerine dhe te dem.shpe.rbIeje Camet per ma sak ren dhe per s hfr ytezimin e tokave.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

4 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

4 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

4 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

4 hours ago