Categories: Aktualitete

Nuk ka mbetur njeri pa qarë pasi ka parë këtë foto/ Nëna merr të birin dhe shkon te vendi ku prehet babai i tij: Ja kisha premtuar kur…

Nuk ka mbetur njeri pa qarë pasi ka parë këtë foto/ Nëna merr të birin dhe shkon te vendi ku prehet babai i tij: Ja kisha premtuar kur…Nuk ka mbetur njeri pa qarë pasi ka parë këtë foto/ Nëna merr të birin dhe shkon te vendi ku prehet babai i tij: Ja kisha premtuar kur… Sht yp mark.etingun e p0shtem dhe ndiq pamjet

Advertisement

Sisa foto të dhi mshme kanë qarkulluar në rrjet ku një vogëlush qëndron pranë va.rrit të babait të tij i cili humbi je.tën në lu ftë. Nëna e tij ka zgjedhur këtë formë për t’ia prezantuar babain të voglit të saj.Këto foto përcjellin një dhi mbje që çdokush që e ka provuar e kupton vërtet se për çfarë bëhet fjalë. Nëna do ta rrisë e vetme vogëlushin e saj, pa bashkëshortin i cili dha jetën për liri. Sht yp mark.etingun e p0shtem dhe ndiq pamjet

Kjo fotografi është realizuar në Amerikë, i ndj eri humbi je.tën në lu ftë duke lënë pas gruan e fëmijën e tij.Ata i kishin premtuar njëri-tjetrit dashuri të përjetshme derisa vde.kja t’i ndante. Edhe kështu ndodhi.Imazhet e amerikanëve që shkojnë në var.rez a për të qëndruar për pak kohë pranë të afërmëve të tyre të vd.ekur në l uftë, janë të shpeshta. Dh imbja nuk përshkruhet me asnjë fjalë. Sht yp mark.etingun e p0shtem dhe ndiq pamjet

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

58 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

1 hour ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

1 hour ago