Categories: Aktualitete

o Popull, Pa amerikanët nuk ka marr.ëveshje fi.nale me Serbinë

Kr.eu i Alea.ncës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, vlerëson se pa përfshirjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës nuk do të ketë marrë.veshje fin.ale në dialo.gun me Kosovës dhe Serbisë.

Advertisement

Haradinaj në “Rubikon” deklaroi se e sheh një hezi.tim të kry.eministrit të vendit, Albin Kurti, për përfshirje të Amerikës në dia.log, njofton Klankosova.tv.

“E kam parë një mungesë vullneti për marrë.veshje fi.nale nga fakti se nuk i është kërkuar eksp.licit pres.identit Biden të ngarkojë dikë special për dia.logun Kosovë-Serbi dhe dihet që derisa nuk hynë Amerika në tavolinë të di.alogut s’ka marrëv.eshje fin.ale se din.amikat evropiane e dimë si janë”.

“E shoh një hez.itim të krye.ministri [Albin Kurti] për përfshirjen e Amerikës sepse ndoshta ai fri.kësohet se do të ketë një shty.tje të një fina.leje ose vjen nga par.aojat se e kemi parë në të kaluarën që i ka pasur disa bindje që nuk janë pr.oceset e duhura në Washington”.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

8 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

10 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

11 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

12 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

13 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

1 hour ago