Categories: Aktualitete

“O Sali, o HE RO, gjithë Shqipëria ty të do”, Sali Berisha pritet me ov.acione nga qindra si.mpatizantë

Ish-kr yenministri Sali Berisha është pr itur me ov acione të shum ta në sa llën e “Ho tel Ro gner”, aty ku do të fillojë ta kimi i parë me de mokratët e Tiranës.

Advertisement

Q indra si mpatizantë janë mbl edhur në sa llë dhe ja shtë saj, te ksa kanë du artrokitur dhe e kanë pr itur Berishën me th irrjen “O Sali, o he ro, gjithë Shqipëria ty të d o”.Nd ërkohë Berisha fj alëne tij e ka ni sur duke fa lenderuar de mokratët ku do q ënd o dh en, nd ërsa më pas ka vi juar me ak uzat nd aj kr yeminsitrit Edi Rama.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago