Categories: Aktualitete

Opo.zita Kosovare drejtuar Albin Kurtit dhe Levizjes se tij – Kur po behet bashkimi me Shqiperi?! A e harrove

Op o zi ta tho,të se Qe ve ri a Kurti ka ha r ru ar ba shkimin me Shqipërinë.Ba shkimi ko m bë tar nd ë rmj et Kosovës dhe Shqipërisë mund të re al i zo h et nëse ka vu ll ne t nga të dyja shtetet, thonë nga Ve të ve nd o sja.

Advertisement

Mirëpo, op o zi ta tho,të se kjo çë shtje është ha r,ru ar nga v et Qe ve ri a.Në një in te r vi s të për Ekonomia On li ne, de pu te tj a e Ve të ve nd os jes, Fatmire Kollçaku, tha se ka një ga ti sh më ri nga kjo pa rti për ba shk ë pu ni m me Shqipërinë.

Tu tje, ajo tha se ba shkimi mund të nd o dhë në fo rma të ndr yshme në ku pt i mi n e asaj që një ku fi nuk është pe ng e së në ra po r t et më të mi ra.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

3 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

3 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

7 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

7 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

7 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

7 hours ago