Categories: Aktualitete

Opozita Ngelet Pa Tekst Nga Kjo Goditje E Papritshme Qe Moren Nga Albin Kurti Ia Ben 8 Me 2

Krye ministri i Kosoves, Albin Kurti, eshte shfaqur sot kri.tik ndaj opozites ne seancen e Kuvendit te Kosoves. Kurti duke folur per çesh.tjen e reciprocitetit tha se duhet me shume kohe qe te zba.tohet nje gje e tille, derisa shtoi se nuk ka ne.voje per votat e opozites. Sa per votat e opo.zites edhe ne kete as pekt nuk kam nevoje, tha Kurti,E Kurti mad.je u shpreh i gatshem qe

Advertisement

ti ndih.moje opozites per formen e kritikave, qe sipas tij nuk po jane te af.te ta bejne. Ne kemi prob.lem te madh me juve, sepse jeni te pa afte per te bere kritike. Qeverisja demo.kratike ka nevoje per kritike te opozites, te cilen s po e sho.him e as s po e degjojme. Andaj, me le joni qe ta shpreh gatishmerine time per bashke punim edhe ne kete drejtim. Une mund t’ju jape ide se si te na kri.tikoni, mirepo ju duhet ta ker.koni nje gje te tille, shtoi Kurti. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

30 seconds ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 min ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

3 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

1 hour ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

1 hour ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

1 hour ago