Categories: Aktualitete

Pas ndodhive të fundit / “Ikni nga Shqipëria sa më parë dhe bëhuni grek ose italian”/ Çani reagon ash.për : Këtu jeta ka vlerën zero

Arian Çani ka folur në hyrje të emisionit “Zonë e Lirë” këtë të premte për ngja.rjen që tron.diti tërë ve.ndin, ku një familje e tërë u sh.ua pas një aks.iden.ti rrugor. Çani e konsideron këtë ngj.arje një kr.im tr.agj.ik në autos.tradë. Po ashtu ai ka përs.ëritur mesazhin e tij ndaj qytetarëve, të cilin tha se do ta thotë gjithmonë, për t’u larguar nga Shqipëria.

Advertisement

“Para se të flasim për laj.min e ko.bshëm që sot në një farë më.nyre i dha fund je.tës së atyre dy vaj.zave, njëra 9 vj.eç dhe tjetra 14, së bashku me prin.dërit e tyre h.umb.ën je.tën në një ak.side.nt, duhet thënë në një kr.im tra.gjik në aut.ostradën, Fier-Vlorë. Të gjithë i keni parë pa.mjet. Rrjetet sociale di.arre janë mbu.shur nga komen.tet. Ka komente pafund. Ishte një gjë e tm.errs.hme, nga një Audi A8.

Nuk di çfarë ka ndo.dhur në atë autostradë, por ma.kina e tyre, një Toyota, më duket ishte bërë ça.rça.f. Ishte një tm.err i vërtetë. Besoj se e kuptoni pse unë kam gjithë këto vite që në fund të emisionit, që mos t’u fus fri.kën në fillim, gjithmonë bëj thir.rje, urgj.ent të gjithë ju që e kapni mesa.zhin tim larg.ohuni nga ky vend sa më parë me qëllim që jeta juaj të vazhdojë. Këtë thir.rje do të vazhdoj ta bëj. Kjo që ndodhi sot është një nga mot.ivet se pse unë e bëj këtë thi.rrje”, tha Çani.Rrugët janë të mbu.shura me qen, jo vetëm me katër këmbë, sipas Çanit. Ai u shpreh se jeta në Shqipëri nuk ka vl.erë dhe shtoi se nëse kjo ng.jarje do të ndo.dhte në një vend tjetër, qytetarët do të kishin dalë për të p.rote.stuar.
“Jo më kot them kuj.des. Rrugët janë mbu.shur me qen, jo vetëm me katër këmbë, por edhe me dy këmbë. Kuj.des! Të gjithë ju që keni ma.kinat e vogla prej kar.toni, të cilat nuk ju mbrojnë je.tën, më mirë kalo.jini push.imet në Greqi, si familja e shk.retë që erdhi nga Greqia për të ka.luar pu.shimet ca ditë në jug se sa të vini këtu dhe të ik.ni për l.esh. Kjo është një situatë e tme.rrshme.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

16 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

16 hours ago