Categories: Aktualitete

Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut?.

Dudi nga pak është ha rruar, por kjo pemë e shi jshme është un ike.Ka lloje të dudit të bardhë, të zi dhe të kuq. Aromën më të fo rtë e ka i zi u.VE TITË SHË RUESE-Frutat e tij pë rmbajnë acide të li monit dhe të mollës, vi tamina C, B, K, A, dhe E, he kur, kka lium, ma ngan e ma gnez. Po sedojnë sa si të maa dhe të an tio ksiduesit an to cianinë. Sipas ek spertëve, p arandalon pl akjen e or ganizmit dhe shumë së mu ndjeve. Sht yp rjekIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement

DUDI I Z I-Dudi i zi në mj ekësinë po pullore pë rdoret ku ndër in fl amacioneve në ka nalet ur inare, së mun djeve të go jës dhe fy tit, epi hepsisë, de re psionit, pag jumësisë, ma rramendjeve. L ëngu i tij le htëson k ollën, dj ersitjet dhe pa stron goj ën e f ytin. Sht yp rjekIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

17 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

17 hours ago