Categories: Aktualitete

Po çmendet këlyshi Vuçiq në atë se çka po sheh, dhe i bën lutje Albin Kurtit të ulen dhe të bisedojnë!!!

Aleksandar Vucic ēshtē lajmēruar edhe njēherē pēr,mes rrjeteve sociale duke folur pēr zhvillimet e fundit nē veri tē Kosovēs.Vucic ka thēnē se sipas tij, Serbia do tē insistojē nē arrit,jen e paqes e sigurisē.Ai veprimet poI,icore tē Kosovēs i ka quajtur “tē njē,anshme dhe k rijmi naI,e” Hvp mark,etIngvn 5 svkonda vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

duke thēnē se nē asnjē formē nuk do tē pranohen.“Serbia do tē vazhdojē tē insistojē nē arrit,jen e paqes, stabilitetit tē plotē dhe sigurisē, por sigurinē e plotē pēr serbēt nē Kosovē e Metohi. Serbia ēshtē gjith,ēherē e gatshme pēr dia,logun nē Bruksel, por nuk do tē pranojē zgjidh,je tē imponuara nga a ksi,onet k rijminaI,e tē njē,nashme”, ka shkruar ai nē rrjetin social Instagram.Mē poshtē mund ta shihni postimin e tij. Hvp mark,etIngvn 5 svkonda vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

1 hour ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago