Categories: Aktualitete

Po ju erdhi një teIefonatë nga Edi Rama, çfarë do i thonit ?

Kr yeministri Edi Rama, ka mba jtur fjalën e tij në As amblenë Ko mbëtare të Pa rtisë So cialiste.

Advertisement

Rama e ni si fjalën e tij, duke thë në se P S ka arr itur një re zultat hi storik, me fi toren e ma ndatit të tretë, por se ky do të j etë edhe ma ndati më i vë shtirë.

Keto dite disa qytetare na kane py etur te be jme nje so ndazh dhe nje py etje per Edi Ramen, qe ne qo ftese Edi Rama ju telefonon, atehere ju cfare do i ke rkonit? Apo cfare do i th oshit? Normale qe nuk jane te gjitha pe rgjigjet e mira, pr andaj shpreh me ndimin tend ne l idhje me py etjen …

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

8 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

14 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

14 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

14 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

14 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

14 hours ago