Categories: Aktualitete

PO NDODH TANI / Amerika urdhëron SPAK-un për arr.esti.min e Ilir Metës, Presidenti në panikë

Advertisement

SPAK do ta arr.estojë Ilir Metën. Po ndodh, pasi Presidenti i Republikës aku.zohet për pasuri përrallore të paj.ustifikuara.Atëherë, l ind pyetja, vërtet ky është haj.duti më i famshëm?
Po shën.ove Ilir Metën, meqë ka ak.uza edhe për Thesarin e Shtetit, të nxj.errin sy.të me Edi Ramën dhe familjarët e tij, me Sali Berishën dhe familjarët e tij, me Ndranghetën e Erion Veliajt e deri me Damir Fazlliҫët që kanë ngr.itur Sulltanatin në Shqipërinë e shfrytëzimit mesjetar.

Nuk dihet pra, cili ka pasuri më shumë se tjetri. Prandaj edhe priten ndë.shkime.
Po an.tiamer.ikani më Gji.gand kush është?Si an.tiame.rikan Ilir Meta, këtë shtator, e humbi vendin e parë. Në vend të tij, të paktën në per.ceptimin bublik, kaloi Sali Berisha. Jo se nuk janë ant.iamer.ikanë të tjerët.

Ant.iamer.ikan janë politikanët e pushtetarët, gjithkush ka vje.dhur. Për shembull, Fatmir Mediu, Lulzim Basha, Shkëlzen Berisha, e shumë sheikë të tjerë mbajnë edhe Ramazan. Madje, ta themi të vërtetën, pse ta fshehim, Lulzim Basha, kur mundi Edi Ramën për postiqen e kryetarit të Bashisë Tiranë, e ka festuar me Kurban. Ka th.erur disa desh në mes të sok.akut. Edhe paraardhësi i tij, Edi Rama, kishte shkruar një libër me titull kuranor “Kurbani”. Megjithatë, bereqeti miletit i mungonte.

Lulzim Basha, si anadollak, e dinte mirë, se dert parësor mileti nuk ka qiellgërvi.shtësit që pas.trojnë paratë e dr.ogës në Tiranë, por bar.kun bosh. E kush ka ba.rkun bosh, i beson mrekullisë së AIIahut.

Advertisement

Mrekulli u ngjajnë shqiptarëve edhe ngja.rjet e këtij shtatori. Të gjithë pranojnë se milionerët kanë vje.dhur dhe të gjithë janë në zyrat e shtetit.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

15 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

15 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

15 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

15 hours ago