Categories: Aktualitete

Poli.tikani Maqedon: “Vec sa te vij ne pus.htet” do ta shfu.qizojme njohj.en e Kosoves.

Par.tia “E Majta” që drejtohet nga Dimitar Apasiev përmes një komunikate është shprehur ku.ndër marr.ëveshjeve të nënshk.ruara në sea.ncën e përbashkët të Qev.erive të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës.

Advertisement

“Marrëv.eshja që është në mesin e 11 mar.rëveshjeve të nënshkru.ara midis Albin Kurtit dhe Zoran Zaevit, lejon hyrjen, qëndrimin dhe tra.nzitimin e të ashtuquajturës “Forcat e Sigurisë së Kosovës” nëpër ter.ri.torin e Maqedonisë.

Just.ifikimi që përdoret për këtë akt të turp.shëm është se for.cat e Kosovës do të shërbejnë si ndi.hmë për sigu.rinë e Maqedonisë dhe rea.gim urgj.ent gjatë kri.zave. Por, këto janë gënjesh.tra të dy vaza.lëve protekt.orat dhe nuk kanë asnjë mbështetje nga realiteti” – thuhet në rea.gimin e partisë “E Majta”.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

4 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

4 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

7 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

8 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

8 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

8 hours ago