Categories: Aktualitete

Qev.eria Kurti sapo mori këto vendime

Nën kryes.imin e kryemini.strit Albin Kurti, Qev.eria e Repub.likës së Kosovës ka mbajtur mbledhjen e rregullt të 36-të.

Advertisement

Në fillim të mbledhjes Kryemi.nistri Kurti foli rreth vendimit të qeve.risë për pajisjen me ta.ga të përkohshme për au.tomjetet me ta.rga të Serbisë e që hyjnë në Kosovë nga të gjitha pikat kufi.tare.

“Vënia e ligjsh.mërisë në vend është interes i të gjithëve dhe nuk është kundër askujt. Masat që i kemi ndërmarrë, vendimet që i kemi marrë janë për të gjithë pa disk.riminuar dhe pa priv.ilegjuar asnjeri. Për inci.dente dhe për esk.alim nuk kanë interes shteti i Kosovës dhe as qytetarët e vendit tonë. Nuk kanë interes as serbët në Kosovë. Nuk ka interes për dest.abilizim as Serbia”, tha kryemi.nistri Kurti, duke falënderuar Mini.strinë e Punëve të Brend.shme për punën e shkëlqyer e në veçanti të gjithë po.lic.ët për profes.ionalizmin dhe korre.ktësinë e tyre.

Kry.eministri në fjalën e tij foli edhe për 6 mujorin e punës së Qev.erisë që nga marrja e mand.atit, duke vlerësuar se veprimet e Qe.verisë e kanë kthyer shtetin drejt rritjes dhe zhvillimit ekono.mik, barazisë dhe mirëqenies sociale dhe progresit shoqëror.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

59 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

1 hour ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

1 hour ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

1 hour ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

2 hours ago