Categories: Aktualitete

Qfarë Mendimi keni për Blerta Deliun pas skandalit?A duhët të japë dorëheqje?

Advertisement

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Blerta Deliu-Kodra ka reaguar në lidhje me deklaratën e saj, që e bëri në Kuvendin e Kosovës.

Blerta Deliu-Kodra, ka deklaruar në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, se kunati i Mini.stres së Drejtësisë, Albulena Haxhiut, është i ak.uzu.ar për te.rr.or.izëm në Maqedoninë e Veriut.

Ajo në një postim në Facebook u shpreh se nuk ka thënë, as nuk ka menduar që ata janë “t.erro.ristë”.

“Ndjej vërtetë keqardhje, që kjo deklaratë e thënë në kontekst të balla.faqimit me shpi.fjet e Mini.stres Haxhiu, të mund të ketë lë.nduar personat në fjalë, familjet e tyre apo çdo kënd tjetër në çfarëdo forme, dhe keqardhja ime është e sinqertë, sepse në asnjë ç’rast nuk ka qenë qëllim i imi, të ketë këso cilësimesh”, tha deputetja e PDK-së, përcjell “Bota sot”.

Advertisement

Postimi i plotë

Të dashur bashkëqytetarë të Kosovës dhe bashkëkombës tanë.Një seancë e zakonshme që do të duhej të përmbushte misionin legjislativ të Kuvendit, sot u shnd.ërrua në arenë të s.ul.meve e shp.if.jeve më të ulta nga Mini.strja Albulena Haxhiu, e cila duke dëshmuar në mënyrë kons.istente paaftësinë e saj, patu.rpësisht shfrytëzon besimin e qytetarëve të Republikës së Kosovës, për ta drejtuar këtë paaftësi si mllef patetik ndaj opozitës, në këtë rast, ndaj meje si deputete e Kuvendit.

Ky pushtet arro.gant për nga natyra, tashmë ka marrë formë edhe përmb.ajtje të hapur, me su.lm.e e shp.ifje, si mënyra e vetme për t’iu shmangur ball.afaqimit të njëmend me fakte e argumente, pikërisht si mënyrë për të amn.istuar dështimet dhe paaftësinë.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

23 seconds ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

2 mins ago
  • Aktualitete

Çedomir Jovanoviç Unë jam i mendimit se populli Shqiptarë është i Fjalës dhe Besnik

Lideri i Partisë Liberale Demokratike në Serbi, Cedomir Jovanoviç ka deklaruar se stabil ieti i…

3 mins ago
  • Aktualitete

‘Lista Serbe largohet nga Qeveria Kurti’

Njohësi i marrëdhënieve shqiptaro-serbe, Fatmir Sheholli, thotë se presidenti serb, mund t’i tërheq ministrat nga…

7 mins ago
  • Aktualitete

Sheshel: Shqiptaret janë si “kingja”, Nuk mund te bëjnë asgjë

Udhëheqësi radikal i Serbisë, Vojisllav Sheshel tha sonte se shqiptarët nuk mund të bëjnë asgjë…

10 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përpl.asjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

3 hours ago