Categories: Aktualitete

Ramush Haradinaj me ne fund shpalos sekretin e shume folur se kush i ndihmoi Albin Kurtit qe te vij ne pushtet

Ramush Haradinaj me ne fund shpalos sekretin e shume folur se kush i ndihmoi Albin Kurtit qe te vij ne pushtet HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Advertisement

Haradinaj: Ko munj,istët e Evropës Lindore e kanë ndi hmuar Kurtin të vij në push,tet.Ramush Haradinaj është shpr,ehur mjaft i mIIef,osur me rrjedhën e dialogut Kosovë – Serbi. Ai ka thë,në se pikërisht pikat e Kurtit janë për të ble,rë kohë dhe kjo i konve,non Serbisë. Ai ka thënë se duhet kër,kuar njohja re ciproke dhe jo vazhdimi i dia,logut që i shkon për shtati Serbisë.Ai gjitha,shtu në RTV21 ka theksuar se ko munj,is tët e Evropës Lindore e kanë ndihm,uar Kurtin të vij në pushtet dhe kur ai tani e lavd,ëroi NA T,O-n ata po i dalin ku,ndër sepse fillim,isht edhe Kurti ka menduar ndr,yshe dhe kjo i ka habit,ur edhe disa nga majti,stët apo ko munj,ist ët e Evropës Lindore.HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

33 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

36 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

41 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

47 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

51 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago