Categories: Aktualitete

Reagimi i Lul Bashës ndërsa Rama fliste në Parlament (Foto)

Në sea.ncën e sotme Parl.amentare ku u certif.ikuan grupet parlam.entare ishin prezentë të gjithë de.putetët. Mini.strat e kab.inetit shpalosën programet e tyre për këtë ma.ndate. Të njëjtën gjë bëri dhe kryem.inistri Edi Rama i cili foli dhe për planet e “Open Balkan”
Teksa Kryemi.nistri Rama mori fjalën në folto.rë, krye.tari i Par.tisë Dem.okratike, Lulëzim Basha u pa teksa fliste në telefon i pashqetësuar nëse shkaktonte shqetësim. Ai injoroi totalisht fjalët e Ramës teksa nuk shfaqte asnjë interes.Për disa minuta me rradhë kryede.mokrati mbajti telefonin në vesh teksa shmangu leximin e buzëve nga kamerat duke mbajtur dorën përpara gojës.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

6 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

6 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

6 hours ago