Categories: Aktualitete

S.ks për 6 orë pa pushim, hu.mb je.tën 32-vjeçarja

Një grua hu.mbi je.tën të hënën pasi kreu mar.rëd.hënie se.k.su.ale me par.tnerin e saj për pesë orë në Cali (Kolumbi), njoftuan disa media kolumbiane. Me sa duket, 32-vjeçarja pë.soi një bl.lokim të fr.ymë.ma.rrjes teksa po kr.yente mar.rëdhë.nie. Sht yp mark.etingun e p0shtem dhe ndiq pamjet

Advertisement

Edhe pse ajo u dërgua menjëherë në sp.ital, ajo v.d.iq përgjatë rr.ugës. Sipas partnerit të saj, ata kishin pasur s.ks “të shfrenuar” për pesë orë, por kishin përdorur edhe dr.o.gë. Burri shp.jegoi se gr.u.aja, me nofkën “E zja.rrta” , filloi të lodhej gjatë s.ks.it dhe papritmas ajo filloi të përkeqësohej.

Ai thirri një taksi dhe e çoi në spi.tal të mbësh.tjellur në një bat.anije. Autoritetet kol.umbiane tani do të hetojnë nëse gr.u.aja zakonisht përdorte dr.o.gë për të vërtetuar nëse ajo e çoi drejt vd.ek.jes.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

50 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

51 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

53 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

54 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

56 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

58 mins ago