Categories: Aktualitete

Sami Lushtaku: Më Përpara Bëjmë Ko.alicion Me Listën Serbe Se Me Albin Kurtin….

Ko alicionet e mu ndshme për nd ërtimin e qe verisë, dhe zgj edhja e pr esidentit janë dy te mat kr yesore ak tu ale në po litikën ko sovare. Partia De mokratike e Kosovës e cila ka da lë parti e dytë në ve nd ka bërë të qa rtë se do të mb etet në op o zi të.

Advertisement

Ga zeta On line “Re po r te ri.net”, ka ko ntaktuar në nkr yetarin e P D K-së, Sami Lushtaku, i cili ka thënë se ai pe rsonalisht është ku n d ër një ba shkëpunimi me pa rtinë e Ku rtit.“Unë nuk kisha bo me Albin Kurtin, me n di mi jem është ‘J O’ një herë me Albin Kurtin. Po fo li për këtë ma n da t, çka nd odh tu tje nuk e di”, ka thënë Lushtaku për Re po r te ri.net.I py etur nëse P D K ka vo ta për Vjosa Osmanin pr esidente, ai ka thënë shk urt “JO”.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago