Categories: Aktualitete

Serbia vazhdon me ker cnime: Nëse jep urdhër Presidenti jemi gati për l u f t e

Kështu tha sot mi nistri serb i Mbr ojtjes Aleksandar Vulin, i cili në Rashkë, qytetin më të af ërm në kufirin me Kosovën, po ve rifikon ga tishmërinë l u f t a r a k e të nj ësiteve serbe.

Advertisement

“Us htria e Serbisë është e ga tshme dhe e af tësuar ma terialisht e me ku adro, mirë e a r m a t o s u r dhe e ppaajjisur që të zb atojë çdo urdhër të pr esidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe të or ganeve sht etërore në mbr ojtje të te rri torit

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

59 mins ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

1 hour ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

1 hour ago