Categories: Aktualitete

Sheshel për tërheqjen e amerikanëve: U shtria serbe do të kthehet në Kosovë, ky është testamenti ynë

Kryetari i P artisë R adikale Serbe, Vojisllav Sheshelit, ka thënë se situata në Afganistan e d ëshmon se oku patori duhet të la rgohet gjithmonë.Sheshel parashikon që e njëjta situatë do të ndodhë një ditë në t erritorin e krahinës jugore serbe.

Advertisement

“U shtria e famshme serbe duhet të kthehet një ditë në Kosovë. Ky është b etimi ynë sh ekullor”, tha Sheshel në programin e mëngjesit të Happy TV.Ai thotë se tashmë po e ima gjinon sesi te rroristët shqiptarë do të mblidheshin rreth ambasadës amerikane në Kosovë.

Tutje, Sheshel d eklaroi se të gjithë shqiptarët që nuk i kanë ndotur duart nuk kanë nga çfarë të kenë fr ikë kur të largohen amerikanët, por se ata që kanë kryer krime do të ndëshkohen .

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

18 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

21 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

26 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

33 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

36 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago