Categories: Aktualitete

Shpresa ne Kosove do te kthehet vetem kur te behet Kadri Veseli kry/eminister!A pajtoheni ju?

Shpr esa ne Kosove do te kth e het ve tem kur te be het Kadri Veseli kr yeminister, asnje nga ri ni a nuk do te la rgohet per ne m ergim

Advertisement

Në nkryetari i k ësaj pa rtie, Enver Hoxhaj, tha se i k j et e të ri nj ë ve nga Kosova dhe ri k thi mi i shpr esës tek ta, bë het vetëm në mo me n ti n kur dr e jtim in e qe ve ri së e merr Kadri Veseli.“

Në këtë dr e jtim, neve na duhet shpr esës, e be si mi t, që ta ri kth e jmë be si mi n në shtet. Këtë punë mund ta bë jë ve tëm PDK-ja, dhe këtë punë mu nd ta bë jë ve tëm Kadri Veseli, kur të je të kr yeministër i Re publikës së Kosovës”. Ish in fjalet e Enver Hoxhaj-t kr yetarit te Pa rtise De mokratike te Kosoves.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

26 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

27 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

29 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

29 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

31 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago