Categories: Aktualitete

Shqiptari me shokë e bëj.në serbin për sp.ital në Zvicër pasi shanë kombin tonë (VIDEO)

Disa njerëz rr.ahën një per.son që është ulur në makinë dhe njëri prej tyre ma.dje sh.kon rr.eth veturës, duke u pë.rpjekur ta të.rh.eqë vi.kt.imën e tij nga makina për.mes derës së pasa.gjerit.Ndër.sa zhv.illoh.ej ngj.arja, të tjerët pjesë.marrës në ko.munikac.ion nuk re.aguan. Dy g.ra shihet të da.lin nga vetura e tyre, por nuk gu.xojnë të ndë.rh.yjnë. Në fund, njëri prej s.ulmu.esve ar.rin ta të.rh.eqë vi.kti.mën nga ma.kina, ku personi i sh.trirë në tokë rri.het me gru.shte dhe sh.ke.lma.

Advertisement

Si.pas mediave zvicerane, ngj.arja u zhv.illua të premten në mbrëmje në rrugën Gerliswilstrasse në Emmenbrücke, Luzern të Zvicrës. Një tregtar vendas thotë: “Ishte rreth orës 18:00 kur vu.ra re gri.ndjen. Unë pu.noja, kështu që nuk mund të shkoja. Pol.icia er.dhi vetëm më vonë”.

Sidoqoftë, ai nuk kishte idenë se për çfarë nd.odhi su.lmi i dh.uns.hëm. Simon Kopp, zëd.hënës i po.lici.së së kantonit Lucern, ka kon.firmuar për Blick.ch se kis.hte një gri.ndje të premten në mbrëmje.

Shof.eri i makinës, një serb (53), më pas u dë.rgua në sp.ital me shë.rbimin e am.bula.ncës për kon.troll.“Njerëz të tjerë u dër.guan në stac.ionin po.licor për t’u ma.rrë në pye.tje, por ask.ush nuk u ar.res.tua”, – ka thënë Kopp.Ishte një mos.marrë.veshje “mi.dis gr.upeve të nd.ry.shme”. Me sa duket, për.les.hja duket se ka një hi.stori – kjo tani është duke u he.tuar. Ndërkohë sipas po.lic.isë, i dy.shu.ari krye.sor është një shqiptar (33). Dy pe.rsona të tjerë më pas u int.ervi.stuan si dës.hmi.tarë.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

6 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

6 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

6 hours ago