Categories: Aktualitete

Si e vleresoni vend.imin e qev.erise per ndalimin e hyrjes ne Kosove me ta.rga te Serbise?

Qe.veria e Kosovës ka marrë vendim që nga sot të vendoset rec.iprocitetit ndaj Serbisë sa i përket tar.gave të automjeteve.

Advertisement

Dokum.enti është nënshkruar sot, nga Min.istri i pun.ëve të Bre.ndshme, Xhelal Sveçla.

Në vend.imin të cilin e ka bërë publik vetë mini.stri Sveçla thuhet se “obli.gohet pajisja me targa të përkohshme për të gjitha auto.mjetet që mbajnë tar.ga të Serbisë dhe hyjnë në terri.torin e Republ.ikës së Kosovës. Pajisja me ta.rga të përkohshme bëhet në të gjitha pikat e kalimit kuf.itar të Repu.blikës së Kosovës”

Tutje në vendim thuhet se vlefshmëria e këtyre tar.gave të përkohshme është 60 ditë.

Ndryshe sot në orët e mëngjesit janë shtuar forcat pol.icore në pikat kuf.itare me Serbinë për të mbikë.qyrur zba.timin e këtij vend.imi. /

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

15 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

15 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

15 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

15 hours ago