Categories: Aktualitete

Si e vlersoni vendimin e qev.erisë Kurti, për reci.procitetin me ta.rga me Serbinë?A ka vepruar mirë?

Qe.veria e Kosovës ka marrë vendim që nga sot të vendoset rec.iprocitetit ndaj Serbisë sa i përket tar.gave të automjeteve.

Advertisement

Dokum.enti është nënshkruar sot, nga Min.istri i pun.ëve të Bre.ndshme, Xhelal Sveçla.

Në vend.imin të cilin e ka bërë publik vetë mini.stri Sveçla thuhet se “obli.gohet pajisja me targa të përkohshme për të gjitha auto.mjetet që mbajnë tar.ga të Serbisë dhe hyjnë në terri.torin e Republ.ikës së Kosovës. Pajisja me ta.rga të përkohshme bëhet në të gjitha pikat e kalimit kuf.itar të Repu.blikës së Kosovës”

Tutje në vendim thuhet se vlefshmëria e këtyre tar.gave të përkohshme është 60 ditë.

Ndryshe sot në orët e mëngjesit janë shtuar forcat pol.icore në pikat kuf.itare me Serbinë për të mbikë.qyrur zba.timin e këtij vend.imi. /

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët?

Serbët nganjëherë janë edhe për keqardhje! Një pjesë e mirë e tyre ende besojnë se…

9 hours ago
  • Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tronditur. Albin Kurtit i vjen perkrahje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh…

9 hours ago
  • Aktualitete

Ganimetja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: ‘Na lodhën tu na rrejt hajnat’

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin…

9 hours ago
  • Aktualitete

LAJM I MADH – Nga SHBA përgjigjen a e pranojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?

A e pranon SHBA bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer…

9 hours ago
  • Aktualitete

Ish gruaja e Edi Ramës tregon historinë e prishjes së martesës: Linda Rama është një grua dinake që shkaktoi shum depresion te Gregu

Para 35 vitesh Matilda Makoçi ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë…

10 hours ago
  • Aktualitete

Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë / Rama zbulon se çfarë fshihet në bodrumin e Kryeministrisë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar…

11 hours ago