Categories: Aktualitete

Si quhet ky frut? 95% e njerëzve janë duke gabuar


Si quhet ky frut? 95% e njerëzve janë duke gabuar. Hap rejkIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet ekslvzive

Advertisement

i cili konsiderohet edhe si fruti i parajsës, sepse ripërtërin, f orcon, ruan shëndetin dhe largon rrudhat. Ai është i njohur për vetitë sh ëruese. Më poshtë vijojnë disa nga këto veti:

Përmbajtje e lartë e m agnezit. M agnezi është një nga e lementet bazë që e mbron s istemin tonë n ervor nga str esi. Ai është shumë i r ëndësishëm për e shtrat, i munitetin dhe sh ëndetin e tr urit. E pro movon sh ëndetin dhe v italitetin, sh ëron shumë s ëm undje, dhe në m ënyrë të ko nsiderueshme e ng adalëson p rocesin e plakjes. Fiqtë e thatë përmbajnë tri herë më shumë ma gnez se ata të freskët. Hap rejkIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet ekslvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

4 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

4 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

8 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

8 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

8 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

8 hours ago