Categories: Aktualitete

Sit.uata në veri, Vuçiq “të fala“ Kosovës: Keni 24 orë kohë!

Pre.sidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i ftuar në TV Pink, foli për situatën aktuale në Kosovë.

Advertisement

Pre.sidenti serb tha se Serbia nuk do të hyjë në Kosovë me tru.pat e saj dhe se do të presë që N A T O të reagojë 24 orë e ardhshme. Nëse N A T O nuk rea.gon, Serbia do të rea.gojë, transmeton lajmi.net.“Serbia ka ngritur vetëm gatishmërinë e saj luf.tarake, jo usht.rinë dhe pol.icinë. Serbia nuk ka hyrë në terri.torin e Kosovës dhe Metohisë për shkak të marrëv.eshjes së Kumanovës”, ka thënë Vuçiq.

Vuçiq tha se ai nuk donte ta bënte jetën të hidhur duke bll.okuar kalimet adminis.trative për shqiptarët nga Serbia qendrore në Kosovë dhe Metohi për shkak të poli.tikanit jo të besueshëm nga Prishtina i cili po luan me aut.omjetet e tij safari.Vuçiq tha se pogromi i popullit serb nuk kishte filluar ende dhe se Serbia po vëzh.gonte situ.atën, por gjithashtu po furn.izonte njerëzit tanë në Kosovë.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago