Categories: Aktualitete

Sjellin fatkeqëѕi në shtëpinë tuaj, kurrë mos i jepni hua këto 5 gjëra fqinjëve

Kripë-Ne nuk duhet të huazojmë me asnjë pretekst. Nëse fqinjët tuaj ju kanë kërkuar kripë, jepini atyre vetëm me një kusht – si dhuratë.
Rreziku qëndron në faktin se ajo ka shumë energji dhe mund të ketë një efekt të keq në fatin. Kripa është një nga përbërësit magjikë më të rëndësishëm, kështu që huazimi nuk rekomandohet. Hap rejkIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement

Enët/pjatat-Besohet se janë të lidhura ngushtë me energjinë e shtëpisë në të cilën ndodhen. Nëse dikush dëshiron të bëjë diçka të keqe për të tjerët, ai thjesht duhet të lejojë përdorimin e pjatave të tyre: gota, pjata, lugë etj.Mos lejoni që dikush të marrë hua pjata nga ju, pasi mund të ndikoni negativisht në fatin e këtyre njerëzve. Enët e dëmtuara janë edhe më të rrez ikshme, pasi ato sjellin energji të keqe në shtëpinë në të cilën ndodhen. Hap rejkIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Rrobat-Rrobat janë një gjë shumë personale, edhe nëse i merrni nga motra ose vëllai juaj, kështu që është më mirë të jepni diçka në këmbim, nëse tashmë jeni duke marrë pjesë të caktuara të veshjeve.Thuhet se këpucët sjellin fat ke.qësinë më të madhe sepse thi.thin energjinë më negative.Bizhuteri-Bizhuteria është plot me energjinë e personit të cilit i përket. Prandaj, nuk ka nevojë të huazohet. Duke marrë vathët ose unazat e një personi tjetër, ju gjithashtu merrni prob.lemet e atij personi me ta.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago