Categories: Aktualitete

Snaj.peristi gjermani që Iuftoi në Koshare me uniformë të U Ç K’së! RESPEKTE

Megjithëse shtetas i një vendi të huaj, Mike Spath nuk e ka parë si një pengesë për të marrë pjesë në luf.tën e popullit kosovar për liri, duke u rreshtuar në U Ç K.

Advertisement

15 vjet më parë në një luf.të me motive të pastra lirie e cila po zhvillohej në Kosovë pati ardhur të luf.to.j edhe gjermani Mike Spath. Për të thuhet se ishte krahu i djathtë i Agim Ramadanit e profesioni i tij ishte snaj.perist.

Si snaj.perist ai ishte rreshtuar krahë Agim Ramadanit në be.tejën e Koshares. Gjermani që kohë pas kohe qëndron në Kosovë, 15 vjet pas luf.tës thotë se e pa të padrejtë dh unën që po ushtrohej ndaj shqiptarëve prandaj ai u bë pjesë e Ush.trisë Çlir.imtare të Kosovës.

Usht.araku i trajnuar në SHBA edhe më të qartë e pati arsyen pse zgjodhi të luf.tonte përkrah liderit të njohur si Katana.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

14 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

14 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

14 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

15 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

15 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

15 hours ago