Categories: Aktualitete

Sondazh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës? Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë sa i takon lu.ftës ndaj kor.rups.ionit, ka alar.muar ish-kryeministrin Sali Berisha, i cili i dr.uhet më shumë se kurrë ar.res.timit.

Advertisement

Pasi hodhi vr.er për disa ditë më radhë me go.jën e Lulzim Bashës, Sali Berisha ka dalë vetëm në një konferencë për shtyp, ku ka shprehur shqe.tësimin e thellë për ins.talimin e shtetit policor në vend si dhe për ng.ritjen e Byrosë Kombëtare të Het.imit, e cila do të he.tojë zyrtarët e lartë dhe lig.jshmërinë e pasurive të tyre. Fjalimi i Berishës ref.lektonte fri.kën dhe pani.kun nga arr.estimi, teksa tha se Rama po shnd.ërrohet në kryehe.tues.

Andaj kemi hapur një sondazh online ku kërkojmë mendimin tuaj rreth çështjes se “A duhet ti konfiskohet pasuria Sali Berishes?” Voto PO – JO duke hap mark.etingun e p0shtem dhe shfaqet ose vazhdo ne komente

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

5 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

5 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

5 hours ago