Categories: Aktualitete

Spartak Ngjela plason “Bo.mbë” e papritur: Ky është politikani i parë që do të arre.stohet së shpejti në Shqipëri

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka paralajmëruar arr.estimin e parë të bujshëm në politikën shqiptare.

Advertisement

Ai shkruan se sit.uata e Sali Berishës do jetë shumë e vës.htirë pas shpalljes ‘non grata’. Sipas tij, Kongresi Amerikan nuk i mban të fshehta pro.vat e kir.imit Berisha.

SPARTAK NGJELA SHKRUAN:

Gjendja politike në Shqipëri po ndiqet me shpresë në Beograd dhe në Moskë. Dhe përsëri shpresa e tyre po mbështetet në një galloshe të vjetër antikombëtare: Sali Berisha. Në fakt, ata po kanë një shpresë të kotë për des.tabil.izimin e Shqipërisë, dhe, shpresojnë kot, sepse Berisha nuk krijon dot de.stabi.lizim në Shqipëri.Por…

Ende nuk po kuptohet gjë në Shqipëri: Berisha me turin e tij kun.dër politikës amerikane nëpër dhoma të mbyllura; kujt i drejtohet si interes, cilës shtesë dhe me çfarë programi? Ai nuk po transmeton dot asnjë ide; veç kli.thmave primitive. Nuk po i shkon asnjë intelektual; vetëm fisnia Berisha e rrugëve. Ndërsa Berisha nuk po thotë dot asgjë, po media, nuk e di këtë?

Advertisement

Berisha është në vështirësi, sepse, që të rrë.zojë Bashën, duhet të zbe.hë Amerikën në mendjen e shqiptarëve.

Kurse Aleksandër Vuçiç po e ndjek me shumë shpresë turrin fisnor të Sali Berishës, por nuk po sheh masivitet dhe është i mërzitur. Se është budalla, po ku e di Aleksandri se çfarë është Shqipëria!

Po mirë mo Aleksandër; ende nuk po e kupton ti që lufeta kundër shqiptarëve po ju falimenton!!!

Po Basha, me aktin e tij antiberishë ai vr.au veten; apo ringjalli Bashën e vd.ekur? Ai ringjalli Bashën e vd.ekur. Në fakt Basha në Partinë Demokeatke deri në çastin që përj.ashtoi Saliun nga Grupi Parlamentar, ka qenë një xhep fa.ls. Ishte vetëm kryetar por nuk drejtonte dot asgjë. Tani është kryetar i fortë, sepse atë që nuk e bënë dot themeluesit e Partisë Demokratike, ky e bëri në 20 minuta.

Po Saliu; ku kërkon të arrijë? Asgjë. I kanë kërkuar desta.bilizimin e Shqipërisë, por, a e di ky Sali ziu se ba.zat ush.tarake amerikane për stab.ilitetin e Shqipërisë po instalohen në tri baza? Po ku kupton Saliu! koshinca e tij primitive dhe fisnore njëherësh, nuk e lejoi kurrë që ky individ të hyjë në qyteterim. Prandaj ndërmerr një tur mjeran kundër politikës amerikane, dhe ku? Në Shqipëri. (!)

Prim.itivizmi nuk i kupton dot for.cat lëvizëse të qytetërimit; dhe Berisha qetësohet nga kli.thmat e përkrahësve që nuk kanë lidhje me qytetërimin dhe qytetarinë.

Kurse politika amerikane hodhi edhe një hap më tej, në lidhje me god.itjen e Berishës, ajo po e kalon në votim Parlamentar statusin non grata të dalë kundër Sali Berishës.

Po mbas kësaj, çfarë mund të ndodhë? Situata e Saliut do jetë shumë e vështirë; se Kongresi Amerikan nuk i mban të fshehta pr.ovat e kr.imit Berisha.

Atëherë? Ato, si prova, do të dalin në shtypin amerikan, se vendimet e Kongresit Amerikan janë transparente kundrejt opinionit publik amerikan.

Atëherë; çfarë pritet të ndodhë? Prisni dhe shikoni…”, ka shkruar Ngjela.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

1 hour ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago