Categories: Aktualitete

Të bëhemi 1 Milion ‘SHPËR NDARJE’ për ndal.imin e sharjes së mërgimtarëve

Ana.listi poli.tik, Krenar Shala si duket e ka “zbuluar” qëllimin e Valon Sylës se pse po i shanë m.ërgimtarët. Sipas Shalës, pa mërgim.tarë l u f t a e Kosovës kishte me qenë më e vësh.tírë, por edhe paqja.Sipas tij, Valon Syla po i shanë ata veç pse janë me ndryshi.min dhe shpresën.

Advertisement

“Sigurt mërgim.tarët t’kishin qenë me PDK-në, Valoni na kish tr.anu në port.alin e tij tu i lav.du mërgim.tarët 3 herë në dite”

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

34 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

37 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

42 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

48 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

52 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago