Categories: Aktualitete

Të hiqet fotografia e Vjosa Osmanit nga inst.itucionet publike

Ish ambasa.dori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj iu ka bërë një kërk.esë publike depute.ëve të Kuv.endit të Kosovës që të marrin vendim për heqjen e fotografisë së presid.entes Vjosa Osmanin nga insti.tucionet publike, transmeton Gazeta Sinjali.

Advertisement

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se Osmani në vend që të jetë figurë e unit.etit është figura më përçar.ëse politike.

Tutje ai ka shtuar se Osmani është pre.sidente ne.gative dhe kësisoj sipas tij ajo ur.ren kund.ërshtarët politik. Dedaj e ka quajtur Vjosa Osmanin figurë përç.arëse, nepo.stise dhe cinike.

“Vjosa Osmani, eshte nje presidente karrieriste nega.tive, urr.en kunde.rshtaret pol.itik, hakm.arrese dhe perç.arese, klan.ore dhe nepo.tiste, ci.nike, magal.omane dhe si e tille ajo eshte duke de.mtuar unite.tin dhe imazhin e Kosoves”, ka shkruar ai në Facebook.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago