Categories: Aktualitete

Trimat tane qe ush truan me Amerikanet/Të gatshëm për nde.rhyrje kur do që kerkohet

Njësia Speciale Int.ervenuese është e gatshme për çdo inte.rvenim në ndihmë të qytetarëve. Sht yp rejKIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement

Kjo njësi është e tra jnuar dhe përgatitur që të int ervenoj në op.era.cionet e rre.ziks.hmërisë së lartë, ku përfshihen in ter venimet për lirim dhe shpëtim të pen gjeve etj.Fo rcat e Ope.rac.ioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me ar.ma.tim dhe pajisje speciale. Secili ekip ka specifika të veçanta , ashtu është edhe njësitin e Sna.jper.istëve. Sht yp rejKIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

7 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

9 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

15 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

21 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

25 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

58 mins ago