Categories: Aktualitete

TURP/ Albin Kurti shka.rkon vellaun e de.shmores. Nuk pritej nga Kurti kjo gje, e papranueshme

Kurti shka.rkoi vëllaun e Xhevë Lladrovcit dhe emër,on don.atorin e VV-së në krye të Sekre.tariatit të Qev.erisë.Sh.efi i Qe.verisë së Kosovës, Albin Kurti, e ka shpërb,lyer një don.ator të Lëv.izjes Vet.ëvendosje duke e vënë në pozitën më të lartë në adm,inistratën e Zyr.ës së Kryem.inistrit dhe të Qeve.risë në përgjithësi.

Advertisement

Vetëm pak muaj pasi e ka marrë pushte,tin, ai e ka nga.rkuar Arben Krasniqin me përgje.gjës,itë e Sekr.etarit të Përgj.ithshëm, shkruan Gazeta Infokus.Para se ta marrë këtë përgj,egjësi, Krasniqi ka qenë Dr.ejtor i Sekre.tariatit Koord.inues të Qev.erisë.

Por, siç ka zbuluar Infokus-i, gr.adimi i tij nga ana e kryemi.nis,trit nuk ka qenë krejt i rastësishëm.Gazeta ka gjetur fakte se Krasniqi e ka ndihmuar fusha,tën e Lëv.izjes Vet.ëvendosje në zgje.dhjet e 14 shkurtit.Bazuar në të dhë.nat zyrt.a,re të Komi.sionit Qe.ndror të Zgje.dhjeve rezulton se ai i ka dhënë 1500 euro për fusha,tën e VV-së. Pra emri i tij, figuron në listën e donat,orëve të pa.rtisë që i ka fituar zgje.dhjet e fundit.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

13 seconds ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

2 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

3 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

4 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

5 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

1 hour ago