Categories: Aktualitete

TURP! Çmendurija E RraDhes Së Mustafa Nanos: Gratë Nga Kosova Kanë Fjetur Me Burra Serbë

Advertisement

Mustafa Nano nuk është zmbr ap su r nga de klarata e tij që kosovarët kanë gj ák serbi. Ai, ma dj e ka mbr ojtur edhe më shumë de klaratën e tij.

Nano, ka ngr itur disa py etje kur u py et nga ga ze ta ri për de klaratën se “kosovarët kanë gj ak serbi”.
“Ku është pa sa ktësia e kësaj, ku është ma kth i i madh?

Duke qenë se kemi qe në fq injë për sh ekuj me radhe, nën pu sht íme të një jta, ato b izantine, se rbe e më pas ot omane, me sí gu ri bu rr a e gra edhe kanë fjetur me një ritjetrin, kanë fj e t r gra të kosovare me burrat serbë dhe anasj elltas, kjo është matematikisht e sa ktë për mua”, tha Nano.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago