Categories: Aktualitete

”Unë nuk jam ush.tar i Albin Kurtit, por jam në dispozicion të bëhem ush.tar i Qeverisë së Republikës së Kosovës”

Zyr.tari i Lidhjes Demo.kratike të Kosovës, Gani Geci ka thënë se nuk është u shtar i kry.eministrit Albin Kurti, por se është në dίspozίcion të bëhet u shtar i Qe.verisë së Kosovës. Kjo pas zhvillimeve të fundit në veri të vendit/

Advertisement

Këtë deklaratë Geci e ka bërë në rrjetin social në “Facebook”. Nga 20 shtatori i këtij viti, ka hyrë në fuqi vendimi i Qe.verisë së Kosovës për vendosjen e rec.iprocitetit për tar.gat me Serbinë.

Ky vendim është duke u kundërshtuar nga ana e Serbisë.

Që nga ajo ditë dy pikat kuf.itare, Jarinje dhe Bërnjak, janë b llokuar nga serbët lokal.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

6 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

6 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

6 hours ago