Categories: Aktualitete

URIME!!! Në votimin ple.nar në Parla.mentin Evropian, shumica mbështet libe.ral.izimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Parlamenti Ev.ropi.an me shumicë dër.rmuese kanë mbësh.tetu liber.alizimit të vizave për Kosovën.

Advertisement

Raportuesja për Kosovën në këtë inst.itucion, Viola Von Cramon ka bërë të ditur se liberal.izimin e vizave për Kosovën e kanë mbështetur 472 eur.odeputetë.

“Në votimin ple.nar për raportin për Kosovën në Parlamentin Evropian, shumica dërr.muese mbështet libe.ralizimin e vizave për qytetarët e Kosovës dhe kërkon nga Kës.hilli i BE-së që të veprojë. 472 pro, 165 kun.dër dhe 41 abst.enime”, ka shkruar Von Cramon.

Eurode.putetja Von Cramon, sot në debatin për raportin e progresit për Kosovën në Parla.mentin Evropian ka kërkuar edhe njëherë që Kës.hilli i BE-së të veprojë dhe të libera.lizojë vizat që ka premtuar për Kosovën.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

16 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

16 hours ago