Categories: Aktualitete

Vëllau i Hashimit 6 mijë Euro penzion por gruaja e tij nuk do ta besoni pro.nare e cilës firme është

Vëllau i Hashimit 6 mijë Euro pen.zion por gruaja e tij nuk do ta besoni pron.are e cilës firm është

Advertisement

Brenda 6 muajve, pas pens.ionimit, Gani Thaçi mori mbi 176 mijë euro nga BKS.Më 20 qersh,or të vitit 2019, në një ditë të bukur vere Asam.bleja e Përgjithshme e Byr.osë Kosova,re të Sigur.imeve.

Me anë të një vendimi mira.ton kërkesën e Koordi.natorit të Përg,jithshëm për Planifikime Strateg,jike të asaj kohe, Gani Thaçi për pens.ionim të parak,ohshëm.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago