Categories: Aktualitete

Videoja Që Po “Çmend” Serbët, “Rocky Balboa” Bën Shqiponjën Live Në Emision

Videoja Që Po “Çmend” Serbët, “Rocky Balboa” Bën Shqiponjën Live Në Emision.Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bë,rë me duar shqipo,njën e flamurit shqiptar, për të përshendetur miqtë e tij, shqipta,rë në Itali (Arbëreshët). Gjatë emisionit ai u shpreh se ka respe,kt për shqip,tarët duke i konsideru,ar si pop,ull i vjetër i Ballkanit. Hvp v1de0n e p0shtme dhe shfaqet pamja

Advertisement

Stalone u pyet nëse i njeh shqi,ptarët dhe ai u përgjigj duke bërë gjes,tin e shqiponjës dykr,enare në emision. “Unë kam shumë re,spekt për shqiptarët.Janë një popull i madh dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan”, u shpreh aktori. Hvp v1de0n e p0shtme dhe shfaqet pamja

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

60 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

1 hour ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

1 hour ago