Categories: Aktualitete

Vizita e Biden ne Europe… E permend Kosoven dhe “dridh” gjithe nderkombetaret me kete qe tha per vendin tone

Bi den e përmend Kosovën në Britani, NA TO-n e quan të sh,enjtë.Pre siden,ti ame rik,an, J oe Bi den, ka arr itur në Britanin të Madhe në fazën e parë e turn,eut të tij evropian.Në fjal,imin e tij para ush tar,ëve ame rik,anë, ai tregoi se si djali i tij i ndjerë, Beau Biden, ka ndi,hmuar ndërtimin e sist emit të drejtësisë si pro kj,uro,r kur ka punu ar në Kosovë menj,ëherë pas Iufj,tës.Biden ka tre,guar për agj endën e tij në udhë,timin e parë jashtë Ame rik,ës pas zgjedhjes si president.“ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Advertisement

Do të shkoj në Samitin e G7, pastaj do ta vi zitoj NA TO-n dhe do ta ta,koj Putinin. Kështu iu treg,ojmë se Ame rika është kthy,er dhe dem okraci,të e botës janë bërë bash,kë për t’i mbrojtur ato që kanë vle,rë për ne” “Kjo është ese,nciale pasi asnjë komb i botës nuk mu,nd të përba,llojë sfidat i vetëm, prandaj duhet të jemi bash,kë në përfund,imin e r ezsiqe,ve dhe duhet ta mund im pj and,hemj,inë. NA TO është e shen,jtë për Ame rikën. Duhet ta moder,nizojmë Aleancën”, ka thë,në Bi den.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

4 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

4 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

4 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

4 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

4 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

4 hours ago