Categories: Aktualitete

Vjen ”Goditje” Për Kundërshtarët E VV-Së Nga Amerika !! Ja Pse Vjosa Duhet Të Jetë Presidente!

Mathew Palmer, ndihmes sekretar dhe perfaqesues special i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, rreth votimit për president te Kosoves pati nje mesazh te qarte për opo.ziten.Në një inter vistë, Palmer dite me pare ka thënë se opozita duhet të jetë lojale dhe të sigu.rojë që ka kuorum në ditën kur të votohet presidenti ne Kuvend. Hvp v1de0n e mp0shtme

Advertisement

Sa i përket zgjedhjeve per president, ne mendojmë se ato parti që do jenë në opozitë, të v eprojnë me përgjegjësi si opozite lojale. Lojale jo ndaj qeverise, por lojale ndaj shtetit, të bëjnë punën e tyre. Të jenë të pranishëm, te sigurojne qe ka kuorum per te votuar dhe që institucionet të funksionojnë, tha Palmer. Hvp v1de0n e mp0shtme

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

8 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

10 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

12 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

13 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

14 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

16 mins ago