Categories: Aktualitete

Vjosa Osmani apo Ganimete Musliu, cila mendoni se është po litikane më e mirë?VO TO

Pj esë e lë vizjes Ve tëvendosja në zgj edhjet e 14 shk urtit ishte edhe vetë z onja Osmani me një li stë të saj. Në vendimin e pr esidentes Osmani për shk arkimin e zonjës Daka nga det yra thuhet se “Kr yesuesja e K Q Z-së me ve primet e saj, si do mos gjatë pr ocesit të zgj edhjeve të pa rakohshme të 14 shk urtit 2021, ka cë nuar pa va rësinë dhe in tegritetin e K Q Z-së.

Advertisement

Kr yesuesja e K Q Z-se, në shumë ra ste, nuk ka arr itur të jetë fo rcë e pa va rur nd aj po larizimeve po litike, duke pa mu ndësuar kështu ba lancën e ne vo jshme në këtë or gan. Në fa kt, në disa raste, sj elljet e kr yesueses janë të njëjta me ato të disa pë rfaqësuesve të pa rtive po litike në K Q Z. Rrj edhimisht, kr yesuesja qo ftë me ve prim apo mo sveprim, ka ko ntribuuar ne pë rshkallëzimin e si tuatës gjatë mbl edhjeve te kë tij or gani”, thuhet ndër të tjera në ve ndimin e pr esidentes Osmani.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

https://thejournal24h.com/rrahman-jasharaj-albin-nese-punet-si-kryeminster-nuk-tdalin-boll-hajde-behu-anetar-i-yni/

Udhëheqësi rad.ikal i Serbisë, Vojisllav Sheshel tha sonte se shqiptarët nuk mund të bëjnë asgjë…

1 min ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përpl.asjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

3 hours ago
  • Aktualitete

Mushkolaj flet për Kurtin: VV iu paska kthy kësaj fores së lodhtë me flamuj kuq e zi

Mushkolaj në një postim në Facebook është shprehur se VV iu është kthyer “forës së…

3 hours ago
  • Aktualitete

Memli Krasniqi I Drejtohet Vjosa Osmanit Turp Të Qoftë E Injorove UÇK-Në

Reagim ndaj presidentes Vjosa Osmani, për mospërmendje të U.ÇK-së në përvjetorin e B.etejës së Koshares,…

3 hours ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashkëluf.tëta.rët menjëherë pas luf.tës në…

15 hours ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

15 hours ago