Categories: Aktualitete

Vjosa Osmani I Thyen Te Gjitha Rekordet, Eshte Personi Me I Votuar Ne Histori !! Ja Sa Vota I Mori

Vjosa Osmani i thyen te gjitha rekordet, eshte personi me i votuar ne Histori !! Ja sa vota i mori…Drej.tuesja e ini ciativës “Guxo” dhe kandi.datja e Lëvizjes Vetëvendosje për presi dente, Vjosa Osmani,
edhe zyrtarisht është njeriu më i votuar në histo.rinë e zgjedhjeve në Kosovë që prej kur ato organi zohen me lista të hapura. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

38-vjeç.arja që mban pozitën e ushtru eses së detyrës së Presi.dentit, në zgjedhjet e 14 shkurtit ka marrë besimin e gjithsejt 300 mijë e 788 kosovarëve të cilët kanë shën.uar numrin dy në listën e partisë që drejton Albin Kurti e i cili zyr.tarisht nuk ishte pjesë e garës si rezul tat i një vendimi të Gjykatës Kushte.tuese.Ajo ka arritur që bashkë me kandi.datët e saj për deputetë të fitojë 7 ulëse në Ku vendin e Repu.blikës së Kosovës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

40 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

42 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

44 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

45 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

46 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

48 mins ago