Categories: Aktualitete

Vjosa Osmanit I Vjen Urim I Madh Nga Ish Ambasadori Walker Kosova Do Shkoje Perpara Me Vjosen Presidente Tha Ai

Ish amba.sadori i OSBEse ne Kosovë William Walker ka uruar Vjosa Osmanin per marr.jen e detyres se presi dentes.
Ish shefi i misio.nit te OSBE ne Kosove, William Walker, duke folur nga Uashingtoni ne te Dielen e Pash.keve thote ne mesa.zhin e urimit me sinqe.ritet percjell urimet e tij me te ngrohta, me te sin.qerta :Jam me te vertete i kenaqur që sapo kam marre lajmin se Vjosa Osmani, është zgje dhur Presidente e nje kombi, nje populli per te cilin ai ka nje konsi.derate te veçante.

Advertisement

Ai ka thene se eshte i kena.qur qe Osmani eshte zgjedhur presi.dente e nje shteti, e nje populli qe atij i intere.son shume.Zonja Presi.dente, ju keni urimet e mia me te ngrohta, me te sin.qerta. Une jam i sigurt qe, nen udheheqjen tuaj, Kosova do te shkoje ne te ardh.men me gjithe besimin, respektin qe per faqeson zgjedhja juaj dhe Kosova e meriton, ka thene ai.Ai tutje ka shtuar se popu.lli dhe Parlamenti i Kosoves kane marre nje ven.dim te mençur.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

9 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

15 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

15 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

15 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

15 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

15 hours ago