Categories: Aktualitete

Vucic: Do te jete e dhi.mbshme per Kosoven. Masat tona do të jenë të rr.epta …

Pres.identi i Serbisë, Aleksandar Vucic, deklaroi sot se ai i refu.zoi të gjitha propozimet e supozuara si kompr.omise në lidhje me Kosovën, ndërkohë që ka bërë të ditur se nesër do të diskutojnë lidhur me masat shtesë pas vendosjes së rec.iprocitetit për tar.ga nga ane e Kosovës, përcjellë Gazeta Metro.

Advertisement

“Nesër do të flasim për mas.at tona, do të jenë të dhimbshme, e sidomos në aspektin eko.nomik. Shpresoj të mos jetë e nevojshme të marrim këto masa”, ka thënë sot Vucic.

Ai tutje ka thënë se “durimi i Serbisë nuk është i pa.kufizuar, se gjithçka mund të bëhet me fo.rcë, por që serbët nuk do të pajtohen me ato lëv.izje”.

Vucic e përshkroi situatën në Kosovë si “një nga ditët më të vë.shtira për popullin serb në Kosovë”.

“Nuk bëhet fjalë për ndonjë dra.matizim, por sit.uata është shumë se.rioze dhe e vë.shtirë”, tha pres.identi i Serbisë, duke shtuar se “është e vë.shtirë të arrihen zgjidhje raci.onale, me ata që sillen në mënyrë të papërgjegjshme”.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

15 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

15 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

15 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

15 hours ago