Categories: Aktualitete

Vuçiqi Merr Paral.ajmërimin E Friks.hë.m: Nëse Su.lm.on Kosovën, Shqiptarët Do Të Dalin Në Nish, Do Të Marrin Ter.rito.ret E Push.tuara Nga Viti 1878

Avokati Spartak Ngjela ka parala.jmëruar Serbinë lidhur me vepr.imet e saj në ku.fi.rin me Kosovën.

Advertisement

Në një re.agim mbrëmjen e djeshme, Ngjela shkruan se nëse Beogradi ndër.merr ndonjë hap usht.arak ndaj Kosovës, atëherë do i ndihmonin shqiptarët që të marrin plotësisht te.rrito.rin e vet deri në Nish, raporton gazeta Drita.

Ndërsa në një tjetër rea.gi.m ditën e sotme, Ngjela thekson se Serbia nuk bën dot asgjë pasi nuk ka asnjë mbësh.tetje në Perëndim.

Ai aku.zon presidentin e saj Vuçiç si ter.ror.ist duke e kr.ah.asuar me Sll.obod.an Mil.osheviçin.

Ngjela vijon rea.gimin duke thënë se nëse do ketë ko.nflik.t atëherë shqiptarët do marrin ter.ritor.in e pu.shtuar nga hor.dhitë serbe që nga viti 1878 dhe se Lid.hja Arbërore po vijon luf.t.ën ku.ndë.r Traktatit të Shën Ste.fanit e Trak.tatit të Berlinit.

Advertisement

Në fund ai shkruan se Lid.hja e Prizrenit do e vijojë be.tejën për ter.rito.ret arbërore në Gadishullin Ilirik, raporton gazeta Drita.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

33 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

35 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

36 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

37 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

38 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago