Categories: Aktualitete

Vulin: Ne jemi gati, vetëm presim urdhra nga Pre.sidenti

Në kanalin zyr.tarë të Mini.strisë së Punëve të Bren.dshme të Serbisë në “You Tube”, është publikuar një video në të cilën shihen radhët e gjata të usht.arëve të Serbisë.

Advertisement

Mi.nis.tri serb Aleksander Vulin ka thënë se “xhand.armëria serbe është e gatshme të marrë çfarëdo det.yre që do të kërkohet nga pre.sidenti i Serbisë, Aleksnader Vuçiq”.

Kjo dek.laratë e Vulin vjen pas paralajmërimeve të pre.sidentit të Serbisë, Aleksander Vuçiq, se do të marrë masa ndaj Kosovës pas vendimit për zbatimin e marëv.eshjes për rec.iprocitet të tar.gave të autom.jeteve.

Edhe mbrëmë ka pasur rapo.rtime të ndryshme se usht.ria serbe është afruar në ku.firin e Kosovës, meqë në pjesën veriore gjendeshin një numër i madh i Pol.icisë së Kosovës të cilët siguroheshin që të zbatohet marr.ëveshja.

BE’ja dhe SHBA kanë bërë thirrje për sht.ensionim të sit.uatës, derisa si.tuata po monit.orohet edhe nga KFOR-i.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

7 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

7 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

7 hours ago