Categories: Aktualitete

Zafir Berisha: A ka më ofe.nd.im se me pas Vjosa Osmanin Presidente?

Zafir Berisha po e konsideron “of endim” të sht.etit të Kosovës, fa ktin që Vjosa Osmani është ush truese e detyrës së presi.dentit. Me anë të një postimi në Facebook, zyrt.ari i Nismës ka thënë se në këtë sit.uatë, Kosova duhet të shkojë urgj entisht në zgjedhje.

Advertisement

Sipas tij, me Osmanin në krye të presid.encës, po posht ërohet shteti i Kosovës.

Zafir Berisha po e konsideron “of endim” të shtetit të Kosovës, fa ktin që Vjosa Osmani është ush truese e detyrës së presid.entit. Me anë të një postimi në Facebook, zyrtari i Nismës ka thënë se në këtë situatë, Kosova duhet të shkojë urgj entisht në zgjedhje.

Sipas tij, me Osmanin në krye të presidencës, po posht ërohet shteti i Kosovës.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

4 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

4 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

4 hours ago